Σχετικά με τη My Adventure

H “My Adventure”- Events Organizer Pro, δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη για τον αθλητισμό στη φύση και την ανάπτυξη αθλητικών δράσεων και εκδηλώσεων που συνδυάζουν το μοναδικό ορεινό ανάγλυφο της Ηπείρου, το ξεχωριστό της φυσικό περιβάλλον και το αστικό τοπίο των Ιωαννίνων.

Ποιότητα

Είναι η άριστη τεχνογνωσία, η εμπειρία και οι πρακτικές μας.

Δέσμευση

Οι άνθρωποί μας είναι η εγγύησή μας. Με ποιότητα, μεθοδικότητα και αφοσίωση δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Υπευθυνότητα

Είναι ο σεβασμός απέναντι στο περιβάλλον και η προστασία του οικοσυστήματος. Είναι η παροχή ασφάλειας για τους αθλητές, τους συμμετέχοντες και το κοινό.

Πάθος

Είναι η συνεχής αναζήτηση για το καλύτερο, η επιθυμία για καινοτομία και πρωτοτυπία.

Με αφετηρία το 2011, η My Adventure μετράει ένα σημαντικό αριθμό διοργανώσεων στην Ήπειρο και σε άλλες περιοχές, υλοποιώντας δράσεις, όπως:

  • αγώνες ορεινού τρεξίματος (trail running),
  • αγώνες δρόμου,
  • ποδηλατικούς αγώνες βουνού
  • ποδηλατικές αναβάσεις,
  • ορειβατικό σκι,
  • χιονοδρομίες κ.α.

 

Από το Νοέμβριο του 2017 έχει προστεθεί στο δυναμικό της Εταιρείας το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου του Δ. Μετσόβου (Anilio Park) στο Ν. Ιωαννίνων. Η My Adventure επενδύοντας σε ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό δεν περιορίζεται μόνο στην αναβάθμιση και διαχείριση του Χ.Κ και του Chalet, για τα οποία ήδη το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών έχει ολοκληρωθεί και είναι σε λειτουργία από τις 31/012/2017, αλλά και στο σχεδιασμό και προγραμματισμό δράσεων για κάθε εποχή του χρόνου. Στο πλαίσιο αυτό γεννήθηκε το Anilio Park, ένα ξεχωριστό σημείο συνάντησης, στο σταυροδρόμι Μακεδονίας-Ηπείρου-Θεσσαλίας. Ένα πάρκο γεμάτο ζωή και δράση για όλους, παιδιά και ενήλικες, καθώς προσφέρεται για σκι, χιονοδρομίες,trekking, ορειβασία, ποδηλασία, αναρρίχηση, εξορμήσεις, εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσης και διασκέδασης.

Κορυφαία διοργάνωση-θεσμό, αποτελεί το Zagori Mountain Running, που φιλοξενεί 2500 αθλητές από 40 χώρες και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ζαγόρι (Ν. Ιωαννίνων), κάθε Ιούλιο.

Η ποιότητα, η εξειδίκευση, η ασφάλεια, οι υψηλές προδιαγραφές και η άριστη τεχνογνωσία που συνθέτουν την My Adventure, έχουν ως αποτέλεσμα οι διοργανώσεις να αποτελούν μια βιωματική εμπειρία για τους συμμετέχοντες και τους θεατές με πολλαπλά οφέλη για τους ίδιους αλλά και για την κοινότητα.

Οι άνθρωποι

Βασίλης Τζουμάκας

Αλέξανδρος Καλόγηρος
apostolos tzoumakas
Απόστολος Τζουμάκας

Συνεργάτες

Όλα αυτά τα χρόνια, η My Adventure έχει αναπτύξει σημαντικές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Πρόκειται ουσιαστικά για τους πολύτιμους συνοδοιπόρους που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα!

zagori water logo 1