Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H My Adventure αναγνωρίζοντας την ευθύνη αλλά και την υποχρέωσή της απέναντι στην τοπική κοινωνία και σε ένα ευρύτερο σύνολο ενδιαφερομένων, έχει ενσωματώσει πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που ευνοούν την αειφόρο ανάπτυξη και συνάδουν με τους στόχους και τις αξίες της κοινωνίας μας.

Με βάση την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια στηρίζει έμπρακτα πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς, συμμετέχει σε αναπτυξιακά προγράμματα που προάγουν τη συνεργασία και την ανάπτυξη και καλλιεργεί ένα συνεχή διάλογο με τους πολίτες, τους αθλούμενους και τους αθλητές.

Όλοι μαζί μπορούμε

Η “My Adventure”, συμμετείχε ενεργά για ακόμη μία φορά, σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του Αστικού Μη Κερδοσκοπικού Φορέα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, παρέχοντας την τεχνική και ηλεκτρονική υποστήριξη του αγώνα, καθώς και ανθρώπινο δυναμικό.

Περισσότεροι από 1000 δρομείς έτρεξαν για καλό σκοπό 10km και 5km σε μια όμορφη διαδρομή δίπλα στη Λίμνη Μαραθώνα (29/10/2017), ενώ για πρώτη φορά έγινε και αγώνας δυναμικού βάδην 5km, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκδήλωση.

«Συναγωνιζόμαστε για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Τρέχουμε 1+1»

Σε μια μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 15 Οκτωβρίου 2017, η My Adventure αναλαμβάνοντας όλη την υλικοτεχνική υποδομή και διοργάνωση του αγώνα σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, έδωσε εκκίνηση σε περίπου 600 δρομείς, οι οποίοι έτρεξαν ή περπάτησαν παρέα με ένα άτομο με αναπηρία ή ένα δικό τους αγαπημένο πρόσωπο.

Την εκδήλωση αγκάλιασαν έμπρακτα σπουδαίες εταιρείες όπως: ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, η Ασφαλιστική Εταιρεία AIG, η διαφημιστική Εταιρεία The Newtons Laboratory, το Golden Hall, η Dream Tent, η Περιβαλλοντική Ενεργειακή GEON, η Access One-Three Hearts Super Bars, η Dynamic Team και η Εταιρεία Chiquita. Ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ΑΝΤ1, με υποστηρικτές επικοινωνίας την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», το περιοδικό «Down Town» και τον «Real Fm».

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 26/6

Το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας, το ΚΕΘΕΑ, διοργάνωσε με τις τοπικές κοινωνίες στο πλευρό του ανοιχτές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Η My Adventure, υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας, συμμετείχε έμπρακτα στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, στο ανοιχτό θέατρο της Ε.Η.Μ, στις 25/6/2017, με την αγορά προσκλήσεων που διέθεσε στο κοινό, αλλά και επιπλέον εισιτηρίων με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου.

«Φλόγα»

Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Η «Φλόγα» μετρά ήδη 25 χρόνια λειτουργίας και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μας. Η My Adventure και η αθλητική κοινότητα του Zagori Mountain Running 2016 κατέθεσαν χρηματικές δωρεές συνεισφέροντας στην προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, αλλά κυρίως κάνοντας ένα μικρό βήμα προς την τοπική κοινωνία για ανάλογες ενέργειες.

Μαραθώνιος Ζωής

Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» και «Marathon Team Greece»

Στόχος είναι μέσα από αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα να ενημερωθούν όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι και να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Η My Adventure και η Οργανωτική Επιτροπή του Zagori Mountain Running 2017 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και της «Marathon Team Greece», για να ενταχθεί ο αγώνας στη δράση «Μαραθώνιος Ζωής». Το Zagori Race που αριθμεί περισσότερα από 4.000 μέλη (αθλητές, θεατές, μέλη των τοπικών κοινοτήτων των Ζαγοροχωρίων, μέλη της Διοργάνωσης και εθελοντές), έγινε ένας ισχυρός κρίκος στην αλυσίδα του Μαραθωνίου Ζωής. Στα σημεία εκκίνησης-τερματισμού στα χωριά Τσεπέλοβο και Κήποι, στα Ζαγοροχώρια του Ν. Ιωαννίνων, όπου και πραγματοποιείται το ΖMR, έγιναν εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών, καθώς και ενημέρωση από τα μέλη της δράσης «Μαραθώνιος Ζωής»

Ημέρα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας 2017

Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG V-A “Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020”

Η Ημέρα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας αποτελεί μια γιορτή για τα οφέλη της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας για τους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη. Κάθε χρόνο πάνω από 70 Προγράμματα Εδαφικής Συνεργασίας συμμετέχουν στην Ημέρα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας, με περισσότερες από 250 εκδηλώσεις συνολικά. Η My Adventure ανέλαβε για την Περιφέρεια της Ηπείρου τις εκδηλώσεις για το 2017, με την πραγματοποίηση ποδηλατικού αγώνα και ποδηλατικής βόλτας με τίτλο: «Κάνοντας ποδηλασία μαζί σε όλη την Ευρώπη/Cycling together around Europe” στη Λιμνοθάλασσα Λογαρού με αφετηρία το Λιμάνι της Κορωνησίας (Άρτα, 14/10/2017). 

Παράλληλα, στήθηκε τοίχος αναρρίχησης για παιδιά και ενήλικες με την καθοδήγηση ειδικού εκπαιδευτή, σχεδιάστηκαν ειδικά δώρα και αναμνηστικά για τους νικητές και τους συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού από τον Διευθυντή του Φορέα, ενώ η ημέρα ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος στο Λιμάνι της Κορωνησίας με τοπικά εδέσματα και προϊόντα.
Το πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020 υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία» του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.