[:el]Την Κυριακή 3 Οκτώβριου 2021 ο Π.Α.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ η «MY ADVENTURE» και Περιφέρεια Ηπείρου συνδιοργανώνουν τον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης μαζικής εκκίνησης με την επωνυμία «15η  Ανάβαση Μιτσικελίου». Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού, η τουριστική ανάδειξη της περιοχής των Ιωαννίνων αφετέρου δε η ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άνδρες, Γυναίκες, Μaster, Sportive άνω των 19 ετών. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

[otw_shortcode_button href=”https://myadventure.gr/product/15i-anavasi-mitsikelioy/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square”]ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ[/otw_shortcode_button]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημερομηνία: Κυριακή 3 Οκτώβριου 2021·  Ώρα εκκίνησης: 1200 πμ για όλες τις κατηγορίες.·

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Αφετηρία: Πλατεία Πύρου  –> (Προεκκίνηση)  Αβέρωφ ->αριστερά Λεωφ. Καραμανλή ->αριστερά Παρ. Ευαγγελίδη -> Δεξιά Γεωργίου Παπανδρέου -> 8ης Μεραρχίας -> Δεξιά Κωνσταντινουπόλεως-> Ε.Ο Τρικάλων Ιωαννίνων -> (Εκκίνηση) Δεξιά προς Χωριο  ΛΙγγιάδες. -> Τερματισμός: στο τέλος του βουνού Μιτσικελίου. Συνολική απόσταση: 22 χιλιόμετρα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη· της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένα δελτία για το 2021. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.  Στην κατηγορία Sportive/ΟΡΕΝ δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε κατόχους δελτίου Ε.Ο.Π.· στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα των αγώνων. Oι Sportive/ΟΡΕΝ αθλητές συμπληρώνουν Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν105 στην οποία δηλώνουν τα εξής: “συμμετέχω στον αγώνα με δική μου αποκλειστική ευθύνη, βεβαιώνω ότι εξετάστηκα από ιατρό και έχω τη σωματική, ψυχολογική υγεία και ικανότητα ώστε να μπορώ να συμμετέχω στον αγώνα. Δηλώνω ότι γνωρίζω τους κινδύνους που υπάρχουν που υπάρχουν στη μετακίνηση μου μέσα σε κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους και είμαι απόλυτα υπεύθυνος για την σωματική μου ακεραιότητα. Τέλος είμαι ενήμερος για τους κανονισμούς της ΕΟΠ συμφωνώ με όλους τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης/κανονισμούς/ποινές/αποποίηση ευθύνης της διοργάνωσης/όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων) και είμαι απόλυτα υποχρεωμένος να τους τηρήσω.” Δεν θα γίνεται δεκτός αθλητής ΟΡΕΝ ενήλικος ή ανήλικος (υπογράφει ο γονέας) χωρίς υπεύθυνη δήλωση Ν105. Έγκαιρη δήλωση συμμετοχής – χρήματα: Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν τη· συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών ανοίγουν 10 Σεπτεμβρίου και λήγουν στις 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 24:00μμ.

Οι Sportive/Open αθλητές μπορούν να δηλώσουν οι ίδιοι ηλεκτρονικά συμμετοχή και να πληρώσουν με κάρτα (χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική), μέσω της σελίδας του αγώνα:

Η προθεσμία έγκυρης συμμετοχής ορίζεται η Τέταρτη 29/09/2021 και ώρα 24:00 αυστηρά, καθώς στους αγώνες θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Το ίδιο ισχύει και για την κατηγορία Sporive/Open. Καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το κόστος συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες ορίζεται στα 15€.·  Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχει τακτοποιηθεί οικονομικά τουλάχιστον 3 μέρες· πριν την τέλεση του αγώνα. Η Γραμματεία δεν θα δεχτεί να γίνουν πληρωμές την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

 • Σταθερή υδροποσία
 • Αναμνηστικό αγώνα
 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΕΓΓΡΑΦΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επικύρωση της συμμετοχής και παραλαβή αριθμών στην Γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στην Πλατεία Πύρου από 9:00 πμ. έως 11:30πμ. Προς αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού, οι ποδηλάτες (πλην Sportive) θα προσέρχονται ανά σωματείο για την επίδειξη δελτίου και κάρτας υγείας, υπογραφή στο φύλλο αγώνα, σε χρόνο, που θα ορίσει ο διοργανωτής, με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής. Σύντομη τεχνική ενημέρωση, από τον Αλυτάρχη του αγώνα, θα διεξαχθεί την ημέρα του αγώνα στις 10:30πμ. στον χώρο της Γραμματείας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ· ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.

Απαραίτητη η προσκόμιση για ενήλικους αθλούμενους (18 ετών και άνω): PCR ή rapid test εντός 48ώρου (με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση). Ανήλικοι αθλούμενοι (κάτω των 18 ετών) : self test την ημέρα του αγώνα.  Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν· προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.  Έλεγχος εξοπλισμού: Για τον εξοπλισμό των συμμετεχόντων (ποδήλατο, αθλητική· ενδυμασία κλπ). ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ και η Εγκύκλιος Τ.Ε.Νο3-2020. Οι ποδηλάτες υποχρεούνται να φέρουν το ποδήλατό τους στον χώο 10 λεπτά πριν την εκκίνησή τους.  Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή· που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-Ε.Ο.Π. (φανέλες, παπούτσια, κράνος κτλ.) Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.  Οχήματα συνοδείας: Στους αγώνες αναβάσεων δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων· από άλλα οχήματα πλην της διοργάνωσης καθώς και η συνοδεία αγωνιζομένων, με κίνδυνο αποκλεισμού αυτών.  Προσωπικά είδη: Όλοι οι συμμετέχοντες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των· προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

ΕΠΑΘΛΑ

Στους τρεις πρώτους της γενικής Κύπελλα.

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, στους 2ο – 3ο μετάλλιο και στους 4ο – 5ο – 6ο  δίπλωμα και στους 4ο – 5ο – 6ο δίπλωμα. Απονομή ανά κατηγορία στους Άνδρες Γυναίκες και Μάστερ. H κατηγορία Sportive Open θα έχει ξεχωριστά έπαθλα για Άνδρες, χωρισμένους σε ηλικιακά γκρουπ: 19-29, 30-39, 40-49, 50+ Οι Γυναίκες Sportive/ΟΡΕΝ θα βραβευθούν ώς ενιαία ηλικιακή κατηγορία.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομέs των νικητών του αγώνα θα διεξαχθούν στο χωριό Λιγγιάδες στο μαγαζί Thea 180 στις 15:00. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές με την αγωνιστική τους ενδυμασία.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ

Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

ΠΟΙΝΕΣ

Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται της UCI. Ενδεικτικά:  Αποκλεισμός προβλέπεται στους αθλητές για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών· (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό).  Αποκλεισμός επιβάλλεται στους αθλητές που εσκεμμένα ή μη, «κλέψουν» στην διαδρομή.·

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Ιατρός θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

 • ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ: Θα οριστεί από την ΕΟΠ.
 • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Καρατζένης Μιχαήλ 6959551790
 • ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Πλατεία Πύρου
 • ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.Myadventure.gr . Η myadventure δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστιότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της myadventure, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση, ή παραχώρηση, ή μεταβίβαση, ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την myadventure Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και· βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής. Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των· αγωνιζομένων ή για τυχόν προβλήματα υγείας, ή για θάνατο οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή σε πτώση του αθλητή. Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών,· οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε όλη τη διαδρομή. Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό οποιουδήποτε άλλου συμμετέχει· στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα (θεατή, συνοδού, παράγοντα ομάδας). Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και· δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές φθορές οποιουδήποτε εξοπλισμού πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα. Η διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομικής ευθύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε· οποιονδήποτε αθλητή, ή άλλου ατόμου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα για μικρό χρονικό διάστημα, αναβολής του αγώνα και μετάθεση σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Αλυτάρχη των αγώνων. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες. 

ΧΑΡΤΗΣ/ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ:

Περιφερεια Ηπειρου” – “My Adventure – “Thea 180” – Coffee Bar[:en]Την Κυριακή 3 Οκτώβριου 2021 ο Π.Α.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ η «MY ADVENTURE» και Περιφέρεια Ηπείρου συνδιοργανώνουν τον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης μαζικής εκκίνησης με την επωνυμία «15η  Ανάβαση Μιτσικελίου». Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού, η τουριστική ανάδειξη της περιοχής των Ιωαννίνων αφετέρου δε η ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άνδρες, Γυναίκες, Μaster, Sportive άνω των 19 ετών. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

[otw_shortcode_button href=”https://myadventure.gr/product/15i-anavasi-mitsikelioy/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square”]ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ[/otw_shortcode_button]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημερομηνία: Κυριακή 3 Οκτώβριου 2021·  Ώρα εκκίνησης: 1200 πμ για όλες τις κατηγορίες.·

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Αφετηρία: Πλατεία Πύρου  –> (Προεκκίνηση)  Αβέρωφ ->αριστερά Λεωφ. Καραμανλή ->αριστερά Παρ. Ευαγγελίδη -> Δεξιά Γεωργίου Παπανδρέου -> 8ης Μεραρχίας -> Δεξιά Κωνσταντινουπόλεως-> Ε.Ο Τρικάλων Ιωαννίνων -> (Εκκίνηση) Δεξιά προς Χωριο  ΛΙγγιάδες. -> Τερματισμός: στο τέλος του βουνού Μιτσικελίου. Συνολική απόσταση: 22 χιλιόμετρα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη· της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένα δελτία για το 2021. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.  Στην κατηγορία Sportive/ΟΡΕΝ δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε κατόχους δελτίου Ε.Ο.Π.· στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα των αγώνων. Oι Sportive/ΟΡΕΝ αθλητές συμπληρώνουν Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν105 στην οποία δηλώνουν τα εξής: “συμμετέχω στον αγώνα με δική μου αποκλειστική ευθύνη, βεβαιώνω ότι εξετάστηκα από ιατρό και έχω τη σωματική, ψυχολογική υγεία και ικανότητα ώστε να μπορώ να συμμετέχω στον αγώνα. Δηλώνω ότι γνωρίζω τους κινδύνους που υπάρχουν που υπάρχουν στη μετακίνηση μου μέσα σε κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους και είμαι απόλυτα υπεύθυνος για την σωματική μου ακεραιότητα. Τέλος είμαι ενήμερος για τους κανονισμούς της ΕΟΠ συμφωνώ με όλους τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης/κανονισμούς/ποινές/αποποίηση ευθύνης της διοργάνωσης/όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων) και είμαι απόλυτα υποχρεωμένος να τους τηρήσω.” Δεν θα γίνεται δεκτός αθλητής ΟΡΕΝ ενήλικος ή ανήλικος (υπογράφει ο γονέας) χωρίς υπεύθυνη δήλωση Ν105. Έγκαιρη δήλωση συμμετοχής – χρήματα: Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν τη· συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών ανοίγουν 10 Σεπτεμβρίου και λήγουν στις 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 24:00μμ.

Οι Sportive/Open αθλητές μπορούν να δηλώσουν οι ίδιοι ηλεκτρονικά συμμετοχή και να πληρώσουν με κάρτα (χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική), μέσω της σελίδας του αγώνα:

 

Η προθεσμία έγκυρης συμμετοχής ορίζεται η Τέταρτη 29/09/2021 και ώρα 24:00 αυστηρά, καθώς στους αγώνες θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Το ίδιο ισχύει και για την κατηγορία Sporive/Open. Καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το κόστος συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες ορίζεται στα 15€.·  Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχει τακτοποιηθεί οικονομικά τουλάχιστον 3 μέρες· πριν την τέλεση του αγώνα. Η Γραμματεία δεν θα δεχτεί να γίνουν πληρωμές την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

 • Σταθερή υδροποσία
 • Αναμνηστικό αγώνα
 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΕΓΓΡΑΦΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επικύρωση της συμμετοχής και παραλαβή αριθμών στην Γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στην Πλατεία Πύρου από 9:00 πμ. έως 11:30πμ. Προς αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού, οι ποδηλάτες (πλην Sportive) θα προσέρχονται ανά σωματείο για την επίδειξη δελτίου και κάρτας υγείας, υπογραφή στο φύλλο αγώνα, σε χρόνο, που θα ορίσει ο διοργανωτής, με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής. Σύντομη τεχνική ενημέρωση, από τον Αλυτάρχη του αγώνα, θα διεξαχθεί την ημέρα του αγώνα στις 10:30πμ. στον χώρο της Γραμματείας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ· ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.

Απαραίτητη η προσκόμιση για ενήλικους αθλούμενους (18 ετών και άνω): PCR ή rapid test εντός 48ώρου (με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση). Ανήλικοι αθλούμενοι (κάτω των 18 ετών) : self test την ημέρα του αγώνα.  Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν· προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.  Έλεγχος εξοπλισμού: Για τον εξοπλισμό των συμμετεχόντων (ποδήλατο, αθλητική· ενδυμασία κλπ). ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ και η Εγκύκλιος Τ.Ε.Νο3-2020. Οι ποδηλάτες υποχρεούνται να φέρουν το ποδήλατό τους στον χώο 10 λεπτά πριν την εκκίνησή τους.  Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή· που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-Ε.Ο.Π. (φανέλες, παπούτσια, κράνος κτλ.) Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.  Οχήματα συνοδείας: Στους αγώνες αναβάσεων δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων· από άλλα οχήματα πλην της διοργάνωσης καθώς και η συνοδεία αγωνιζομένων, με κίνδυνο αποκλεισμού αυτών.  Προσωπικά είδη: Όλοι οι συμμετέχοντες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των· προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

ΕΠΑΘΛΑ

Στους τρεις πρώτους της γενικής Κύπελλα.

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, στους 2ο – 3ο μετάλλιο και στους 4ο – 5ο  – 6ο  δίπλωμα και στους 4ο – 5 ο – 6 ο δίπλωμα. Απονομή ανά κατηγορία στους Άνδρες Γυναίκες και Μάστερ. H κατηγορία Sportive Open θα έχει ξεχωριστά έπαθλα για Άνδρες, χωρισμένους σε ηλικιακά γκρουπ: 19-29, 30-39, 40-49, 50+ Οι Γυναίκες Sportive/ΟΡΕΝ θα βραβευθούν ώς ενιαία ηλικιακή κατηγορία.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομέs των νικητών του αγώνα θα διεξαχθούν στο χωριό Λιγγιάδες στο μαγαζί Thea 180 στις 15:00. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές με την αγωνιστική τους ενδυμασία.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ

Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

ΠΟΙΝΕΣ

Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται της UCI. Ενδεικτικά:  Αποκλεισμός προβλέπεται στους αθλητές για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών· (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό).  Αποκλεισμός επιβάλλεται στους αθλητές που εσκεμμένα ή μη, «κλέψουν» στην διαδρομή.·

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Ιατρός θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

 • ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ: Θα οριστεί από την ΕΟΠ.
 • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Καρατζένης Μιχαήλ 6959551790
 • ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Πλατεία Πύρου
 • ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.Myadventure.gr . Η myadventure δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστιότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της myadventure, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση, ή παραχώρηση, ή μεταβίβαση, ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την myadventure Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και· βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής. Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των· αγωνιζομένων ή για τυχόν προβλήματα υγείας, ή για θάνατο οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή σε πτώση του αθλητή. Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών,· οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε όλη τη διαδρομή. Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό οποιουδήποτε άλλου συμμετέχει· στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα (θεατή, συνοδού, παράγοντα ομάδας). Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και· δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές φθορές οποιουδήποτε εξοπλισμού πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα. Η διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομικής ευθύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε· οποιονδήποτε αθλητή, ή άλλου ατόμου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα για μικρό χρονικό διάστημα, αναβολής του αγώνα και μετάθεση σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Αλυτάρχη των αγώνων. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες. 

ΧΑΡΤΗΣ/ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ:

Περιφερεια Ηπειρου” – “My Adventure – “Thea 180” – Coffee Bar[:]