Ο Chef Γαβριήλ Τσεσμετζής μαγειρεύει αποκλειστικά για τους αθλητές του 1ου Ποδηλατικού Αγώνα Μνήμης Ζαγορίου

Ένα pasta party αλλιώτικο από τα άλλα θα περιμένει τους αθλητές μας στη πλατεία του χωριού Γρεβενίτι! Ο Chef Γαβριήλ Τσεσμετζής όταν πρόκειται για θέματα κουζίνας δεν χαρίζεται εύκολα. Και όπως λέει ο ίδιος: «τα ζυμαρικά μαγειρεύονται και τρώγονται αχνιστά από την κατσαρόλα».Έτσι με εντολή του chef, μια μικρή κουζίνα θα στηθεί στην πλατεία του χωριού, με τον chef να μαγειρεύει και να σερβίρει ζεστή μακαρονάδα στους αθλητές μετά τον τερματισμό.

Με αγάπη και φανερή προτίμηση στην ιταλική κουζίνα, ο Γαβριήλ Τσεσμετζής διέγραψε λαμπρή πορεία στο χώρο της επαγγελματικής μαγειρικής. Σπούδασε την Αμερική και εργάστηκε για 11 χρόνια σε εστιατόρια και μεγάλα ξενοδοχεία. Η αφοσίωση, ο επαγγελματισμός και η δημιουργικότητά του τού χάρισαν δύο ξεχωριστά βραβεία.Το 2007 βραβεύεται για την Καλύτερη Ιταλική Κουζίνα Β.Ελλάδος,ενώ το 2008 για την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα Gourmet New Comers.

Ο Γαβριήλ τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει άλλο επάγγελμα, αλλά κρατάει την ιδιότητα του Chef για δικούς του ανθρώπους και φίλους, προσφέροντας απλόχερα καλοφτιαγμένο φαγητό με χαρά και φροντίδα, όπως θα κάνει την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στο Ζαγόρι.