Οι all terrain runners συγχρονίζονται με τη My Adventure

Ήταν θέμα χρόνου για τη My Adventure να συναντηθεί με τον πρωταθλητή και πολυνίκη Δημήτρη Θεοδωρακάκο. Από την πρώτη χρονιά έναρξης του Zagori Mountain Running μέχρι σήμερα, ο αγαπημένος αθλητής μεγάλων αποστάσεων είναι ενεργά παρών στη Διοργάνωση. Η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε τις προϋποθέσεις για σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας.
Η φιλοσοφία του Δημήτρη μέσα από τη διπλή ιδιότητα που χαρακτηρίζει τον ίδιο, του αθλητή αλλά και προπονητή, με εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα διατροφής και αθλητικών προϊόντων, ταυτίζεται με τις αξίες που διέπουν τη My Adventure. Στη διάρκεια αυτών των ετών, η εμπειρία του Δημήτρη Θεοδωρακάκου σε αγώνες βουνού και δρόμου μετουσιώθηκε στη δημιουργία της ομάδας “All Terrain Runners” (www.allterrainrunners.gr) με στόχο τον ασφαλή, ευχάριστο και αποτελεσματικό συνδυασμό προπονητικών αξιών για κάθε αθλούμενο. Ήδη αθλητές της Fifth Element Running Team ακολουθούν τις προπονητικές οδηγίες της All Terrain Runners.
Η My Adventure καλωσορίζει επίσημα στους συνεργάτες της την All Terrain Runners, αναβαθμίζοντας τον τομέα συμβουλευτικής και παροχής αθλητικών και προπονητικών υπηρεσιών σε κάθε αθλούμενο που επιθυμεί να εντάξει το τρέξιμο και την άθληση γενικότερα στην καθημερινότητά του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ατομική βελτίωση και ικανοποίηση. Παράλληλα, η My Adventure και η All Terrain Runners μπορούν να αναλάβουν το σχεδιασμό, την προώθηση μέσα από τη σωστή ενημέρωση, καθώς και τη διοργάνωση αθλητικών events για διάφορους φορείς και ομάδες, με υψηλές προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προσδοκίες της σύγχρονης αθλητικής κουλτούρας.